Ελλάδα|30.08.2019 08:31
Άγρια νύχτα στα Εξάρχεια: Επίθεση στα ΜΑΤ, απάντηση με έφοδο στο Βοξ (pics)
NewsroomΣύγκρουση μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/8)
Οι συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν γύρω από τους δρόμους της πλατείας Εξαρχείων, αλλά και στο χώρο του Βοξ.
Οι άνδρες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν την επέμβαση στο στέκι των Εξαρχείων μετά από επίθεση με μολότοφ που δέχτηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυνάμεις των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα στον χώρο του Βοξ με αποτέλεσμα έναν τραυματισμό ατόμου, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Άλλος ένας τραυματισμός υπήρξε από χτύπημα με γκλοπ.
Η αστυνομία πραγματοποίησε επτά προσαγωγές. Τα επεισόδια κράτησαν αρκετή ώρα και πλέον έχει αποκατασταθεί η ηρεμία στην περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
- 5η μέρα μάχης στο πύρινο μέτωπο της Δυτικής Αττικής: Πού «ρίχνονται» οι δυνάμεις - Live ενημέρωση
- Μπλόκο στον διαγωνισμό της ΣΤΑΣΥ για τις νέες ηλεκτρονικές πινακίδες του ΗΣΑΠ
- «Πόλεμος ή συμφωνία;» Οι Ιρανοί προσπαθούν να διαβάσουν τις κινήσεις του Τραμπ - «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο»
- Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - Έχουμε δικτατορία ανόητε…