Ελλάδα|31.08.2019 20:05

Χαλί - Λούνα παρκ: «Η 14χρονη σκοτώθηκε επειδή δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας» (vid)

Newsroom

Το παιχνίδι στο λεγόμενο «ιπτάμενο χαλί» του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου αποδείχθηκε μοιραίο για μια 14χρονη. Εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων σοκάρουν, οι οποίες κάνουν λόγο ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας, ενώ παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι ανέφεραν στην κάμερα του Open Tv ότι λίγο έλειψε να βρεθούν και τα ίδια στο κενό, όπως και η άτυχη 14χρονη.

Τώρα, εμπειρογνώμονες προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος, ενώ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης λούνα παρκ στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου, μετά την κατάθεσή της, αφέθηκε ελεύθερη.

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας της 14χρονης. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, o πατέρας του κοριτσιού νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα, ο πατέρας της 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Δείτε εδώ, από το ρεπορτάζ του Open Tv για το πώς συνέβη το δυστύχημα

Στο μεταξύ, πριν από δέκα χρόνια, στο ίσιο λούνα παρκ, στο ίδιο παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στη 14χρονη, είχε τραυματιστεί και μια 9χρονη. Ο πατέρας της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το Σάββατο. Οι μαρτυρίες του είναι συγκλονιστικές.

ΑλμυρόςΒόλος13χρονη λούνα παρκ