Συνάντηση έκπληξη: Ένας «δράκος» στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)
NewsroomΟι δυο τους μοιράζονται μία κοινή αγάπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αγαπούν την πορτοκαλί μπάλα και το μπάσκετ και δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν για να συζητήσουν.
Κάπως έτσι, ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (2/9) τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και έμειναν για αρκετή ώρα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «κλέβει» λίγο από τον χρόνο του και τις προετοιμασίες ενόψει ΔΕΘ, για μία χαλαρή συζήτηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Μάλιστα οι δυο τους, εκτός από τις συναντήσεις σε γραφεία, έχουν βρεθεί και στα παρκέ, όταν ο νυν πρωθυπουργός ήταν βουλευτής και συμμετείχε στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Νοέμβριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στη Σανγκάη, αλλά σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδας, στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ φτάσει μέχρι τον τελικό, δεν αποκλείεται να μεταβεί και τώρα στην Κίνα, έστω για ένα 24ωρο.
- Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση