Ελλάδα
|
03.09.2019 12:10
Κρήτη: 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο Ισραηλινούς
NewsroomΣτον εισαγγελέα πήγαν το πρωί της Τρίτης δύο αλλοδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 19χρονης Γερμανίδας, η οποία έκανε διακοπές στην Κρήτη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, όταν η νεαρή -έπειτα από διασκέδαση που είχε με δύο άνδρες ηλικιών 35 και 29 ετών- μετέβη μαζί τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε. Εκεί, όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οι δύο άνδρες φέρεται να τη βίασαν.
Ο 35χρονος και ο 29χρονος από το Ισραήλ, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής.
Πηγή: neakriti.gr
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)