Ελλάδα|03.09.2019 12:10
Κρήτη: 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο Ισραηλινούς
NewsroomΣτον εισαγγελέα πήγαν το πρωί της Τρίτης δύο αλλοδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για το βιασμό μιας 19χρονης Γερμανίδας, η οποία έκανε διακοπές στην Κρήτη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το neakriti, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής με ξημερώματα Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, όταν η νεαρή -έπειτα από διασκέδαση που είχε με δύο άνδρες ηλικιών 35 και 29 ετών- μετέβη μαζί τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε. Εκεί, όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οι δύο άνδρες φέρεται να τη βίασαν.
Ο 35χρονος και ο 29χρονος από το Ισραήλ, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής.
Πηγή: neakriti.gr
Διαβάστε ακόμη
- Η 78χρονη του 2ου ορόφου είχε ζητήσει έλεγχο στο φυσικό αέριο έναν μήνα πριν την έκρηξη στην Πλάκα
- Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ιατρού
- Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Εικόνες καταστροφής στο κτίριο
- Επική ναυμαχία στη Σομαλία: Ιρακινοί κάνουν «ντου» και απελευθερώνουν τάνκερ από πειρατές - Δείτε βίντεο