Ελλάδα|03.09.2019 14:42

Τραγωδία - λούνα πάρκ: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 13χρονης (vid)

Newsroom

Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη Σεράινα, η οποία έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, είπαν συγγενείς και φίλοι στις 11 το πρωί της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 13χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Την ίδια ώρα συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.

Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει. Να σημειωθεί πως η υγεία του πατέρα της μικρής είχε επιδεινωθεί και χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί η στεφανιογραφία ήταν αρνητική και δεν έδειξε βλάβες. Η κατάστασή του είναι βελτιωμένη, όμως παραμένει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού του.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα». Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 13χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

Πηγή: magnesianews.gr

Αλμυρός13χρονη λούνα παρκ