Ελλάδα|04.09.2019 12:02

Σκηνές «Άγριας Δύσης» στο Κορωπί-Έδειραν κάτοικο και του έκαψαν το σπίτι

Κώστας Στάμου

Σκηνές από... ταινία εκτυλίχθηκαν στο Κορωπί οταν δυο άνδρες, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, διαπληκτίστηκαν με κάτοικο της περιοχής και αφου τον ξυλοκόπησαν έβαλαν φωτιά στο σπίτι του και διέφυγαν πυροβολώντας στον αέρα. Ολα ξεκίνησαν οταν οι δυο δράστες, ηλικίας 43 και 23 ετών αντίστοιχα, καβγάδισαν με το θύμα μέσα στο σπίτι του και τον χτύπησαν προξενώντας του βαριές σωματικές βλάβες. Με τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σπίτι και έφυγαν ανοίγοντας πυρ στον αέρα.

Οι δράστες λίγη ωρα αργότερα συνελήφθησαν και μετά απο έρευνα που διεξήγαγε η Αστυνομία στα σπίτια τους διαπιστώθηκε πως στην κατοχή τους είχαν  δυο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων, δυο δενδρύλλια κάνναβης, 45 κυνηγετικά φυσίγγια, 6.715 ευρώ απο διακίνηση ναρκωτικών καθώς και 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τυφεκίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περι ναρκωτικών και όπλων, της πρόκλησης σωματικής βλάβης και του εμπρησμού. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά δυο ακόμη συνεργούς τους.

αστυνομίαΚορωπίξυλοδαρμόςφωτιάσπίτι