Ελλάδα|21.11.2018 09:36

Έσπασαν όχημα νοσηλεύτριας μέσα στο πάρκινγκ του ΑΧΕΠΑ

Newsroom

Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά παραβατικότητας στον χώρο του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, καθώς τα ξημερώματα είχαμε άλλο ένα κρούσμα. Αυτή τη φορά, ήταν η θραύση κρυστάλλων σε αυτοκίνητο εργαζόμενης και δη νοσηλεύτριας, η οποία είχε βραδινή βάρδια στο ΑΧΕΠΑ και το πρωί που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της να φύγει, το βρήκε... λαμπόγυαλο.

Η κα. Μανούκα, είχε παρκάρει το όχημά της εντός του πάρκινγκ του νοσοκομείου, ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη για τους ληστές, που μπήκαν για άλλη μια φορά «κύριοι» εντός του ασύλου, έκαναν ό,τι έκαναν κι έφυγαν και πάλι «κύριοι». Οι καταγγελίες είναι πολλές, καθημερινές κι ολοένα πυκνώνουν. Η νοσηλεύτρια, που μίλησε στο OPEN TV, είπε ότι δεν απέσπασαν τιμαλφή αντικείμενα, όμως η ζημιά που προκλήθηκε ήταν μεγάλη.

Οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας για πολλοστή φορά από την διοίκηση του ασύλου και την αστυνομία να πάρουν επιτέλους δραστικά μέτρα.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, μιλώντας στο OPEN TV, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα «τουλάχιστον 25 προσλήψεις ανθρώπων που θα επιφορτιστούν με την φύλαξη, καθώς κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής», ενώ αναφερόμενος στα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα εντός του νοσοκομείου είπε ότι «έχουν κλέψει την Τράπεζα Πειραιώς εντός του νοσοκομείου, το ταμείο του νοσοκομείου, το παγκάρι της εκκλησίας το έχουν ξετινάξει αμέτρητες φορές, ενώ σε καθημερινή βάση κλέβουν τα κομοδίνα των ασθενών».