Φωτιά τώρα στη Νέα Μάκρη: Επικεφαλής Πυροσβεστικής - Είναι καθαρά εμπρησμός
NewsroomΜιλώντας στο Open TV και τον Αντώνη Μανιώτη, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Υποστράτηγος Νίκος Σπάης ανέφερε ότι το διπλό μέτωπο που βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων το ένα από το άλλο, αλλά και η ώρα κατά την οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, δεν αφήνουν άλλο ενδεχόμενο παρά αυτό του εμπρησμού.
Ο πολύπειρος αξιωματικός της Πυροσβεστικής είπε χαρακτηριστικά: «Η πυρκαγιά έχει πάρει σε δασική έκταση είτε από κηλίδωση είτε από νέα εστία, είναι καθαρά εμπρησμός. Δεν υπήρχε φωτιά ανάμεσα στα δύο μέτωπα».
Ο κάτοικος της περιοχής, Σάββας Τζιλάβης, μιλώντας στο Open TV είπε ότι συγγενείς του, που μένουν κοντά στο μέτωπο, είδαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και σε ώρα που δεν περνάει... ψυχή από τον δασικό δρόμο. Όπως τόνισε οι άνθρωποι που είδαν το «ύποπτο» όχημα, κατέγραψαν τον αριθμό των πινακίδων του και τον παρέδωσαν στις Αρχές.
- Οι περίεργες κινήσεις του drone στη Λευκάδα και οι σπασμένοι αισθητήρες - Δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη μηχανή
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία
- Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ στον τελικό του BCL - Έχασε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια της από την πεισματάρα Ρίτας
- Ταμίας έκλεψε χιλιάδες ευρώ από πελάτες και διαφήμιζε τις χλιδάτες διακοπές της στο Facebook