Ελλάδα|05.09.2019 12:41
Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε το καράβι από το δημαρχείο
NewsroomΤο καράβι που ήταν τοποθετημένο μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης "σαλπάρει" μετά από εντολή της νέας διοίκησης Ζέρβα.
Συνεργεία του δήμου άρχισαν από το πρωί της Πέμπτης να το ξεστήνουν και το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί εάν θα τοποθετηθεί ή όχι σε άλλο σημείο της πόλης.
Το καράβι αποτελούσε μέρος του εορταστικού διάκοσμου, που είχε σχεδιάσει το 2016 ο καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Απόστολος Βέττας.
Σύμφωνος με την απομάκρυνση του καραβιού από το δημαρχείο εμφανίζεται και ο Νίκος Ταχιάος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα", ο οποίος μέσω ανάρτησης στο facebook τονίζει πως εάν ήταν στο χέρι του θα το απομάκρυνε με το "καλημέρα".
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες του ΙΣΑ στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Φον ντερ Λάιεν: «Ευρωπαϊκό Άρθρο 4» στα πρότυπα του ΝΑΤΟ - Έκτακτο πλαίσιο για το Μεταναστευτικό και προστασία των συνόρων
- Απείρανθος Νάξου: Βανδάλισαν το βιβλιοπωλείο «Captain Book» - Η απάντηση του χωριού που έσβησε το μίσος
- Χριστίνα Παππά: «Είχα πάει στο ίδιο ιατρείο με τον Γιώργο Μαζωνάκη - Με επανέφεραν με απινιδωτή»