Ελλάδα|06.09.2019 11:20

InStyle, Batman, People και TV Εθνος με το Έθνος της Κυριακής (8/9)

Newsroom

Ο Τζόκερ επέστρεψε και η μεταμόρφωσή του είναι πιο θανάσιμη και ύπουλη από ποτέ. Για μια φορά, ο Σκοτεινός Ιππότης δεν φαίνεται να είναι ο στόχος του. Αντίθετα, ο Τζόκερ στρέφει την άθλια φαυλότητά του προς τον Eπιθεωρητή Γκόρντον, τον Άλφρεντ, τον Ρόμπιν, τον Νάιτγουινγκ, την Μπάτγκερλ, τον Ρεντ Χουντ και τον Ρεντ Ρόμπιν... τη μόνη οικογένεια που έχει απομείνει στον Μπρους Γουέιν.

Ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος θα εξαπολύσει την πιο απρόβλεπτη, μοχθηρή και ψυχωτική επίθεσή του σε όλους όσους αγαπά ο Μπάτμαν.

Μπορεί ο Μπάτμαν να σταματήσει την πιο διαταραγμένη επίθεση που έκανε ποτέ ο αιώνιος αντίπαλός του; Ή μήπως η αποκάλυψη ενός θανάσιμου μυστικού θα του κοστίσει όλα όσα έχει δημιουργήσει;

Ο Scott Snyder (American Vampire) και ο Greg Capullo (Spawn), και οι δύο στη λίστα των best sellers των New York Times, παρουσιάζουν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τζόκερ στην πιο τρομακτική, προσωπική επίθεση που έκανε ποτέ στον Σκοτεινό Ιππότη.

InStyle Οκτωβρίου

Βίκυ Καγιά: Το απόλυτα Greek fashion icon εξηγεί σε αυτό το τεύχος γιατί η ελληνική μόδα δεν έχει σύνορα, γιατί ο σεβασμός είναι μια αξία με την οποία πρέπει πάντα να πορευόμαστε και πώς η τηλεόραση του σήμερα μπορεί να πρεσβεύσει υγιή πρότυπα ζωής.

FALL IN LOVE: Οι πασαρέλες της σεζόν Φθινοπωρο-Χειµωνας 2019 θέλουν τις κλασικές αξίες του μακιγιάζ να επιστρέφουν µε ένα ενδιαφέρον twist και να συνοδεύονται µε νέες τάσεις που θα απογειώσουν τα makeup looks σας.

RUNWAY REPORT: Με οδηγό τις μεγαλύτερες πασαρέλες των διασημότερων οίκων, σας αναλύουμε τις βασικότερες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν.

Ήρα Κατσαντώνη: Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια κοσμημάτων φωτογραφίζεται για το InStyle με άψογο φθινοπωρινό στιλ και μας εντυπωσιάζει τόσο με το παρουσιαστικό όσο και με την προσωπικότητά της.

Μιχάλης Συριόπουλος: Ο ηθοποιός πέρασε μια άκρως απαιτητική χρονιά, που περιλάμβανε πολλή δουλειά και ένα βραβείο Χορν. Οι κόποι του ανταμείβονται και –όπως φαίνεται– θα συνεχίσουν, καθώς ο ταλαντούχος ηθοποιός λατρεύει την τέχνη του και μέσα από όσα εξομολογείται μας δίνει να καταλάβουμε το γιατί.

Ιόλη Χαραλαμποπούλου: Η νεαρή ηθοποιός φωτογραφίζεται με την πιο hot τάση της σεζόν και μας μιλάει για τον νέο της ρόλο στο Λόγω Τιμής, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έπειτα από δύο δεκαετίες.

Ζήνα Γλου: Η accessories designer φωτογραφίζεται για το Instyle, αναδομώντας το cowboy style, και μιλάει για το επαγγελματικό της εγχείρημα που ακούει στο όνομα Zina G.

Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand: Ένα industrial loft στο Γκάζι στεγάζει τη ζωή, την καριέρα και τον έρωτα του διάσημου ζευγαριού.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, τον ρόλο της ενημέρωσης ευρύτερα στην τηλεόραση και θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στον τηλεοπτικό αέρα.

Το πανόραμα των σήριαλ: Αναλυτικός οδηγός 7 σελίδων με όλες τις νέες σειρές για την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς και αυτές που συνεχίζονται. Οι πλοκές και οι πρωταγωνιστές τους.

Σοκ στην «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή, η Μαρίνα αντιμετωπίζει ένα τρομερό δίλημμα.

Πρεμιέρες στο Open: Οι εκπλήξεις σε «Ευτυχείτε!» και «Ελα χαμογέλα», η νέα εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» και η επιστροφή του «X Factor».

Αποκάλυψη: Έρχεται στην Ελλάδα ο «Φτερωτός Θεός». Ο Τζαν Γιαμάν έρχεται στην Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Δέκα υποψήφιες αγωνίζονται για τη νίκη στο «GNTM2», το νέο τηλεπαιχνίδι του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Alpha και πρόσωπο έκπληξη στην παρουσίαση του «The Voice».

Φωτορεπορτάζ από την Βενετία: Η απόβαση των Ελλήνων στη Μόστρα, οι σταρ που μαγνήτισαν τα φλας στο κόκκινο χαλί και πλούσιο παρασκήνιο.

Εξελίξεις στα σίριαλ: Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Ηλιάνα στις «8 λέξεις». «Elif»: H Αρζού παίρνει εξιτήριο από το ψυχιατρείο.

Στην ενότητα LIFE συνταγές για σνακ για την σχολική τσάντα και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη

προσφορέςPeopleΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςInStyleΜπάτμαν