Ελλάδα|21.11.2018 11:43

Πώς βοήθησε τον εραστή της να δολοφονήσει τον γιατρό σύζυγό της

Newsroom

Ο Βούλγαρος αστυνομικός, ο οποίος είχε παράνομη σχέση με την σύζυγο του θανόντα, παραπέμπεται σε δίκη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σητείας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το Star, σε δίκη παραπέμπεται και η 39χρονη σύζυγός του γιατρού για άμεση συνέργεια στη δολοφονία. Η σύζυγος του καρδιολόγου έδωσε πληροφορίες για το καρτέρι θανάτου στον Βούλγαρο δολοφόνο του καρδιολόγου.

Στο βούλευμα των δικαστικών αρχών αναφέρεται ότι η 39χρονη «μαύρη χήρα» ενημέρωσε με SMS τον εραστή της δίνοντάς του στοιχεία για την ακριβή ώρα αναχώρησης του συζύγου από το σπίτι, το ακριβές δρομολόγιο, ενώ του πρότεινε και «τυφλό» σημείο για να του στήσει ενέδρα και να τον σκοτώσει. Ετσι κι έγινε, μιας κι ο 62χρονος καρδιολόγος δολοφονήθηκε ενώ κατευθυνόταν στο ιατρείο του στην Σητεία. Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 39χρονη Βουλγάρα σύζυγο του γιατρού και μαζί να σχεδίασαν τη δολοφονία του.

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία η γυναίκα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

δολοφονίαΣητεία