Ελλάδα|06.09.2019 12:08

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Από το απόγευμα της Παρασκευής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν’ όψει των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, θα περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης και το βράδυ του Σαββάτου θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προσγειωθεί στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου θα συναντηθεί με στελέχη της Fraport και θα ενημερωθεί για την πρόοδο τω εργασιών σε αυτό. 

Περίπου μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών, ενώ για τις 20:45 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Θα ακολουθήσει συνάντηση με δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «Electra Palace».

Στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, όπου θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ – Helexpo, αλλά και με τη διοίκηση των εργαζομένων σε αυτή και αμέσως μετά θα περιηγηθεί στα περίπτερα.

Στις 13:20 της ίδια μέρας ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στις 20:00 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». 

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΔΕΘ