Συνελήφθη ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού
NewsroomΓια παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που παράλληλα προκαλούσε προβλήματα-παρεμβολές στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο έλεγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Διαγόρας», συνελήφθη από την Αστυνομία ο 53χρονος ιδιοκτήτης σταθμού στη Ρόδο.
Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ο 53χρονος προκαλούσε παρεμβολή σε ραδιοσυχνότητες από λειτουργία εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του σταθμού που βρισκόταν σε έναν μικρό οικίσκο κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, στον Αρχάγγελο.
Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.
- F-35, F-16 Viper και πύραυλοι: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ - Το κρίσιμο σημείο
- Μαχαίρωσαν 32χρονο στην Ελευσίνα - Καταγγέλλουν επίθεση από φασίστες
- Η Ουκρανία «χτύπησε» στη Σιβηρία: Επίθεση σε δύο από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ρωσίας
- Μέσα στα «sweatshops» όπου κατασκευάζονται οι επίσημες ποδοσφαιρικές φανέλες για 1 ευρώ την ώρα