Ελλάδα|21.11.2018 16:26
Zante girl: Το κορίτσι που αναζητεί πρώην πολιτικός των ΗΠΑ
NewsroomΟ πρώην πολιτικός των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ αναζητεί εδώ και χρόνια ένα κορίτσι από τη Ζάκυνθο που έτυχε να γνωρίσει και να βοηθήσει μετά τον σεισμό του 1953.
Όσοι τον συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, αποκαλούν το κορίτσι «Zante girl» και ήταν μικρής ηλικίας όταν συνάντησε στο νησί της Ζακύνθου τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ επί προεδρίας Ρίγκαν και Μπους.
Σκοπός της ζωής του Μπέικερ, αν και είναι προχωρημένης ηλικίας πια, είναι να βρει τα ίχνη του κοριτσιού, που κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς