Ελλάδα|10.09.2019 12:48

Έλειπε 40 χρόνια, γύρισε στην Ελλάδα και την έκλεψαν δύο φορές σε ένα δίωρο

Newsroom

Θύμα ληστών, όχι μία αλλά δύο φορές, και μάλιστα σε διάστημα μόλις δύο ωρών, στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε η αισθητικός Ηρώ Σμιθ, η οποία περιγράφει τη διπλή περιπέτειά της στην κάμερα του Open TV. Η κυρία Σμιθ ζούσε 40 χρόνια στο εξωτερικό, γύρισε στην Ελλάδα και μέσα σε ένα δίωρο την έκλεψαν δύο φορές.

Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη, έστησαν ψεύτικο ατύχημα και της πήραν την τσάντα, ενώ λίγο αργότερα της έσπασαν το τζάμι έξω από το Χίλτον και της έκλεψαν και άλλη τσάντα.

«Στην οδό Κολοκοτρώνη, πριν από το φανάρι, προσπάθησα να παρκάρω. Άκουσα ένα μπαμ, ωστόσο, με το που σταμάτησα, άνοιξαν τη δεξιά πόρτα και μου πήραν μια τσάντα που είχα πάνω πάνω. Όταν άρχισα να φωνάζω και εγώ και οι περαστικοί, έτρεξα και είδα την τσάντα μου πεταμένη στο πεζοδρόμιο. Όλα αυτά έγιναν την προηγούμενη Τρίτη στις 19:15 στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο αργότερα πήγα στο Χίλτον και θεώρησα τυχερό τον εαυτό μου που βρήκα πάρκινγκ στην οδό Βεντήρη. Στις 20:04 ήρθα και στις 22:27. Μπήκα μέσα, έβαλα μπρος και είδα το σπασμένο τζάμι. Μου είχαν πάρει την τσάντα.

Οι αστυνομικοί ήρθαν έπειτα από 24 λεπτά, ύστερα από τρεις κλήσεις δικές μου και της φίλης μου. Μου έδωσαν ένα χαρτάκι και μου είπαν να πάω να κάνω καταγγελία την επόμενη μέρα! Τελικά, ύστερα από πιέσεις, με έστειλαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ο νεαρός αστυνομικός μού είπε ότι ήμουν η καταγγελία νούμερο 1.800 σε εκείνο το τμήμα! Απ' όλο το κέντρο της Αθήνας ήμουν το νούμερο 1.800, μόνο για εκείνη την ημέρα! Τους πιάνουν, τους βάζουν κρατητήριο, πάνε στον εισαγγελέα, και επειδή είναι πλημμέλημα, τους αφήνουν ελεύθερους και πιάνονται πάλι οι ίδιοι μετά από λίγες μέρες» είπε εμφανώς αναστατωμένη η κυρία Σμιθ.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Open TV

ληστείααστυνομίαξενοδοχείο Hilton