Σχολική χρονιά: Ο Γολγοθάς των μαθητών της άγονης γραμμής της Εύβοιας
NewsroomΤα βάσανα της σχολικής χρονιάς έχουν αρχίσει ήδη για πολλούς μαθητές που απαρνούνται τα αστικά κέντρα, μένουν στους τόπους τους και προσπαθούν να τα διατηρήσουν ζωντανά. Ορισμένοι εξ αυτών και συγκεκριμένα οι εξής πέντε μαθητές των χωριών Κάβο Ντόρο, Αγαθό και Καλλιανοί Ευβοίας δεν έχουν τρόπο να πάνε σχολείο.
Ουδείς γνωρίζει αν θα βρεθεί φέτος μεταφορικό μέσο μισθωμένο από την Περιφέρεια για να μεταφέρει τα πέντε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στα σχολεία της Καρύστου. Όπως αναφέρει το tvstar.gr, μέχρι στιγμής συγκεκριμένη απάντηση από τις επίσημες αρχές δεν έχουν πάρει.
Η τελευταία ενημέρωση που είχαν από τον υπεύθυνο της υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας είναι ότι τα αποτελέσματα για τα δρομολόγια θα βγουν στις 16 με 17 Σεπτεμβρίου, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ενδιαφερόμενος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον αυριανό αγιασμό ή δεν θα πάνε ή θα τους πάνε οι γονείς τους...
- Το έγγραφο-προειδοποίηση των κατοίκων της Πλάκας από το 2025 - Στο «μικροσκόπιο» ο 2ος όροφος, θλίψη για τα 6 θύματα
- Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμού
- Βιολάντα: Καταγγελίες για απολύσεις μαρτύρων και αλλοίωση στοιχείων μετά την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη
- «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον Κασιδιάρη