Ελλάδα|11.09.2019 14:39
Πρώτη μέρα στο σχολείο: Αγιασμός με έναν μαθητή στους Αρκιούς (vid)
NewsroomΗ δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα και ο μοναδικός μαθητής του σχολείου στους Αρκιούς, μιλούν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» για το πόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η εμπειρία του σχολείου για αυτούς.
Η δασκάλα δηλώνει περήφανη για τον μοναδικό της μαθητή κι ο πιτσιρικάς αποκαλύπτει τα αγαπημένα του μαθήματα και το πώς είναι το σχολείο με τον ίδιο ως μοναδικό μαθητή.
Ο μικρός μαθητής θα πάει φέτος στην Πέμπτη Δημοτικού και η δασκάλα του, τον... προειδοποιεί ότι θα φορτσάρουν φέτος, καθώς δυσκολεύουν τα πράγματα, ενώ πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν και τα μαθήματα της αγγλικής γλώσσας.
Διαβάστε ακόμη
- Βρέθηκε η παλαιότερη βραχογραφία στον κόσμο; Στο φως ζωγραφιά ηλικίας 67.800 ετών
- Φονική επέλαση της κακοκαιρίας: Δύο νεκροί σε Γλυφάδα και Άστρος - Χείμαρροι οι δρόμοι της Αθήνας, βυθισμένα ΙΧ και εικόνες χάους
- Ανατροπή Τραμπ για Γροιλανδία: Έχουμε πλαίσιο συμφωνίας - «Παγώνουν» οι δασμοί της 1ης Φεβρουαρίου
- Η στιγμή που κύματα παρασύρουν στον θάνατο τον 52χρονο λιμενικό στο Άστρος - Πώς έγινε η τραγωδία