Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο φοιτητής που βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος (vid)
NewsroomΣυγκλονίζει η μαρτυρία 19χρονου φοιτητή, ο οποίος στις τέσσερις τα ξημερώματα εντόπισε στην είσοδο της πολυκατοικίας του εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις 7 ημερών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.
Ο νεαρός, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε: «Ήταν γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα όταν αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου, δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν όντως επρόκειτο για μωρό. Χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Αν ακούγατε και μόνο το κλάμα του, δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα».
Το βρέφος εντοπίστηκε σε καρότσι του σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην πολυκατοικία το μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.
- Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
- Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στην Ηλεία - Σηκώθηκε αεροσκάφος
- Πέθανε ο σπουδαίος Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο