Αυτό είναι το ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών βρέφος στα Γλυκά Νερά (pics)
NewsroomΣοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις δύο μηνών από δαγκωματιές ροτβάιλερ μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μόλις δύο μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του.
Το μωρό μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η μητέρα του λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το μωρό έφερε δαγκωματιές στο πρόσωπό του και στον λαιμό του.
To Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρεται πως το βρέφος που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.
Η μητέρα του βρέφους φέρεται να είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ κι ανήκε στην οικογένεια. Το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι, σύμφωνα με τους γείτονες. Οι γονείς και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ροτβάιλερ:
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών