Σταύρος Ψυχάρης: Απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση των δανείων
Σοφία ΣπίγγουΘετική για τον Σταύρο Ψυχάρη ήταν η πρόταση της εισαγγελέως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία πρότεινε την απαλλαγή του εκδότη αλλά και των τραπεζικών στελεχών της Alpha Bank για την υπόθεση επισφαλών δανείων που κατηγορούνται.
Η εισαγγελική λειτουργός υπογράμμισε ότι δεν αποδείχθηκε τραπεζική ζημία. «Πρόκειται για νόμιμες ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα να αποφευχθεί η κατάρρευση της επιχείρησης και η απόλυση 2.500 εργαζομένων», ανέφερε μεταξύ αλλων η εισαγγελέας, η οποία επεσήμανε ότι ο Σταύρος Ψυχαρης ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του μέχρι το 2010 εξού και τα στελέχη της τράπεζας επέλεξαν να τον διευκολύνουν.
Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σε επόμενη δικάσιμο.
- «Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
- Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
- Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
- Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά