Ελλάδα|22.11.2018 08:45
Κυπαρισσία: Κηδεύεται σήμερα ο τρίτος 15χρονος που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο
NewsroomΣήμερα Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του τρίτου 15χρονου που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με άλλους δύο συνομηλίκους του, καρφώθηκε σε τοίχο μετά από σύγκρουση με φορτηγάκι.
Τις προηγούμενες ημέρες τελέστηκαν οι κηδείες των άλλων δύο παιδιών μέσα σε κλίμα οδύνης.
Η τοπική κοινωνία, όσο και η μαθητική κοινότητα δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν τι συνέβη, με τους γονείς και τους συγγενείς των εφήβων να είναι απαρηγόρητοι.
Τα κενοτάφια για τα αγόρια έχουν παραχωρηθεί με απόφαση του Δήμου Τριφυλίας δωρεάν στις οικογένειες, με το δικαίωμα χρήσης πέραν της τριετίας.
Διαβάστε ακόμη
- ΕΟΔΥ: Νέο επιστημονικό συμβούλιο μετά τις μαζικές παραιτήσεις των 13 μελών - Όλα τα ονόματα
- «Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
- Σπείρα απέσπασε 710.000 ευρώ από πατέρα πρώην βουλεύτριας της ΝΔ - «Μας τα έδωσε για να εξαγοράσει τις ψήφους μας»