Ελλάδα|16.09.2019 09:05
Κίνηση στους δρόμους: Ποιους κεντρικούς οδικούς άξονες να αποφύγετε
NewsroomΑυξημένη είναι αυτή την ώρα η έξοδος στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ στην Αθηνών - Λαμίας η κίνηση εντοπίζεται στην άνοδο από Ιερά Οδό μέχρι Αχαρνών και στην κάθοδο από Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ.
Με προβλήματα γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, ενώ με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Αρκετή κίνηση έχει και στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων.
Τέλος, προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο της Συγγρού, στην Βασιλίσσης Αμαλίας, στην Ηλιουπόλεως και στην Ποσειδώνος προς Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη
- Η Gen Z στους δρόμους σε όλο τον κόσμο: Γιατί; Ακρίβεια, στέγη και χαμένη εμπιστοσύνη
- Αλβανία σε αναβρασμό: Νεολαία εναντίον Ράμα, κάθε μέρα - «Δεν μας λήστεψαν απλώς, μας περιφρόνησαν»
- Ήταν τελικά αυτοκτονία ή δολοφονία; Γιατί ανοίγει ξανά συζήτηση για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
- Από υπερβολική δόση φαιντανύλης φέρεται να πέθανε το 34χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, Σαχάρα Ρέι