Ελλάδα|19.09.2019 14:09

Telegraph για Ελένη Αντωνιάδου: Δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA

Newsroom

Μέχρι και η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» ασχολήθηκε με την Ελένη Αντωνιάδου, η οποία υποστήριζε ότι εργάζεται στη NASA, χωρίς όμως αυτό τελικά να ισχύει. Η βρετανική εφημερίδα, σε δημοσίευμά της, αναφέρει μέσω εκπροσώπου της NASA πως η Ελένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στην αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

«Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε πως η κυρία Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε πρότζεκτ της NASA» σημειώνεται στο δημοσίευμα της «Telegraph».

Η Barbie και η NASA

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Η πρώτη Ελληνίδα Barbie κατηγορείται ότι ψευδώς δούλεψε στη NASA» και σε αυτό η «Telegraph» προχωρά σε εκτενή αναφορά σχετικά με την υπόθεση που έχει γίνει viral στα social media.

Το δημοσίευμα της «Telegraph» ξεκινά με την ανάρτηση του Κώστα Μπουγιούκου, του βοηθού-καθηγητή στο Πανεπιστήμιο «Ντιντερό» του Παρισιού, ο οποίος «ακύρωσε» την Ελένη Αντωνιάδου, εξηγώντας τους λόγους που «δεν πληροί καν τα κριτήρια να αποκαλείται επιστήμονας για τους περισσότερους».

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως η Ελένη Αντωνιάδου, μάλιστα, έγινε η πρώτη Ελληνίδα Barbie, την ώρα που όλοι νόμιζαν πως δουλεύει στη NASA.

Στην ιστοσελίδα της Mattel που δημιούργησε την κούκλα αναφέρεται πως η Ελένη Αντωνιάδου εργάζεται για τη NASA, ενώ μετά τον σάλο και τις αποκαλύψεις η αμερικανική εταιρεία κατασκευής της διάσημης κούκλας δεν σχολίασε το γεγονός όταν η εφημερίδα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

BarbieNASAΕλένη Αντωνιάδου