Ελλάδα
|
20.09.2019 15:02
Καιρός: Πρωτοβρόχια στην Αττική -Πού αναμένονται καταιγίδες
NewsroomΟι πρώτες βροχές ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (20/09) στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας τις μετεωρολογικές προβλέψεις των προηγούμενων ημερών για την μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός.
Aπό το μεσημέρι και μετά αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες και στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη. Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.
Στο χάρτη που δημοσιεύει το meteo παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 20/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Σύλληψη Έλληνα στην Κομοτηνή για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία στο Αμβούργο
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου