Ελλάδα|20.09.2019 16:21
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί έτοιμο φύλλο για πίτες
NewsroomΤη διακίνηση φύλλου κρούστας, στο οποίο διαπιστώθηκε ανάπτυξη εστιών μούχλας (ευρωτίαση) στην επιφάνεια του προϊόντος, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για το προϊόν «ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ - Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες», σε συσκευασία των 250 γρ. και 500γρ. με ημερομηνία λήξης 30/9/19. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ ΟΕ με έδρα στην Πάτρα.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Η «καταραμένη» καρδιά: Παντρεύτηκε τη χήρα του δότη του μετά από μεταμόσχευση και λίγα χρόνια αργότερα... πέθανε με τον ίδιο τρόπο
- «Θύελλα» καταγγελιών για Βιολάντα: Μύριζε αέριο μέρες πριν και έλεγαν «μην ανησυχείτε, έριξαν υγρό στον βόθρο»
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN - Β’ Μέρος: Ένας στους τρεις αναποφάσιστους «βλέπει» η Καρυστιανού να κερδίζει τη ΝΔ
- Σκάνδαλο Meta: Ο Ζούκερμπεργκ επέτρεψε σε ανηλίκους την πρόσβαση σε chatbot σεξουαλικού περιεχομένου, παρά τις ενστάσεις του προσωπικού