Ελλάδα|23.09.2019 13:26

Τρίκαλα: Φωτογραφίες από την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων

Newsroom

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων στα Τρίκαλα, η οποία έλαβε χώρα στο πάρκο του Άη Γιώργη, είναι γεγονός, έπειτα από πλήθος σχετικών δράσεων, όπως ομιλίες ειδικών, διαγωνισμοί κλπ. 

Η εν λόγω συνάντηση οργανώθηκε από τον – υπό σύσταση – «Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων» και τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ η ιδέα ανήκει στις δίδυμες Τρικαλινές αδελφές Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, οι οποίες έκαναν την πρόταση στο δήμο, που πρόθυμα προσφέρθηκε να συνδράμει. 

Οι δύο αδερφές είχαν μιλήσει στο ethnos.gr πριν από τη διεξαγωγή της Συνάντησης. Η Κατερίνα Φάλια είχε δηλώσει σχετικά: «Από παιδί με απασχολούσε το τι συμβαίνει με τους άλλους διδύμους. Και η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες». 

«Αντίστοιχες εκδηλώσεις γίνονται στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία. Θέλουμε αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός. Είναι η πρώτη μέρα που ανοίξαμε τον κατάλογο των συμμετοχών και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί δίδυμοι από την Καβάλα, την Έδεσσα, την Ξάνθη και την Αθήνα», συμπλήρωνε η ίδια. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Τρίκαλαδίδυμα