Ελλάδα|24.09.2019 17:56
Τροποποιήσεις σε δρομολόγια πλοίων την Τετάρτη μετά την απεργία της ΠΝΟ
NewsroomΈκτακτα δρομολόγια πλοίων, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες μεταφορικές ανάγκες μετά τη λήξη της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ, προγραμματίζουν για την Τετάρτη, μετά τις 6:00 το πρωί, ορισμένες ναυτιλιακές εταιρείες.
Επίσης, κάποιες άλλες τροποποιούν κάποια από τα δρομολόγιά τους για τον ίδιο λόγο.
Οι επιβάτες, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν αύριο Τετάρτη, καλό είναι -πριν από την αναχώρησή τους- να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Δείτε εδώ τον σχετικό πίνακα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με τα δρομολόγια των πλοίων από τις 23/09 έως τις 29/09.
Διαβάστε ακόμη
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών