Ελλάδα|23.11.2018 10:47

«Ο υπέροχος Γκάτσμπυ», People & TV ΕΘΝΟΣ με το Εθνος της Κυριακής (vids)

Newsroom

«Ο υπέροχος Γκάτσμπυ», το βιβλίο που θεωρείται η επιτομή της ματαιότητας του αμερικανικού ονείρου κι ενέπνευσε την ομώνυμη ταινία, έρχεται την Κυριακή (25/11) με το ΕΘΝΟΣ.

Βρισκόµαστε στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1920. Είναι η εποχή της τζαζ, µια εποχή θαυµάτων, τέχνης, υπερβολής, που κυριαρχεί ακόµα η πεποίθηση ότι τα λεφτά µπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Ο Γκάτσµπυ είναι πάµπλουτος, µένει σε µια έπαυλη, έχει µπάτλερ, υπηρέτες, µια Ρολς Ρόις, και διοργανώνει θρυλικά πάρτι. Κανείς δεν ξέρει από πού έρχεται ούτε πώς κατέχει µια τόσο µεγάλη περιουσία, ωστόσο όλοι γοητεύονται από το µυστηριώδες παρελθόν και τον τρόπο ζωής του. Εκείνος έχει κάτι ακόµα. Εναν απόλυτο, ανεκπλήρωτο, ροµαντικό έρωτα για την πανέµορφη αλλά εύθραυστη Ντέιζι. Ο Γκάτσµπυ ξεχωρίζει. Και είναι τόσο αθεράπευτα ιδεαλιστής, που γίνεται πραγµατικά υπέροχος.

Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ είναι ένα από τα πλέον σημαντικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που κατορθώνει όχι μόνο να ενσαρκώσει την εποχή του, αλλά και να την ξεπεράσει.

People

Το People, το περιοδικό που εμπιστεύονται οι celebrities για τα μυστικά τους, έρχεται με το Εθνος της Κυριακής και φιλοξενεί συνέντευξη και φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου.

  • «Η εικόνα μου είναι ξεκάθαρη, δεν κρύφτηκα ποτέ». Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για την επιτυχημένη επιστροφή της, έπειτα από έξι χρόνια απουσίας, μέσα από τη συχνότητα του Open. Τι απαντά στα σχόλια που ακούστηκαν για την εμφάνισή της, εξηγεί το λόγο που αποφάσισε να κλείσει την εταιρεία με τα ρούχα και αποκαλύπτει τη «συμφωνία» που έχει κάνει με τον Θοδωρή Μαραντίνη.
  • «Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου». Ο Παναγιώτης Χατζιδάκης περιγράφει την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, μιλά για το ξεχωριστό δώρο που έκανε στον εαυτό του, τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, το μεγάλο του τηλεοπτικό όνειρο και τη σημασία που έχει ο γάμος για εκείνον.
  • «Με τον Σπύρο συγκατοικήσαμε από τη δεύτερη εβδομάδα της σχέσης». Η Τζένη Μελιτά μιλά για το τέλος της συνεργασίας της με τον ANT1, το νέο ξεκίνημα στον Alpha, τα κιλά που πήρε για «καλό σκοπό», αλλά και η στιγμή που ανακοίνωσε στο σύντροφό της ότι θα φιλήσει άλλο άντρα για τις ανάγκες ενός βίντεο στο YouΤube.
  • Ο άνθρωπος που θα γίνει βασιλιάς έγινε 70. Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η αναμονή του στη διαδοχή του θρόνου. Ο αγώνας του να ξεφύγει από τη βαριά σκιά της Λαίδης Νταϊάνα και πώς τον περιγράφουν οι γιοι του και άνθρωποι που τον γνωρίζουν.
  • Η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι πρόκειται να δούμε στη νέα του εκπομπή και γιατί επέλεξε να καλέσει στην πρώτη του εκπομπή τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το παρασκήνιο της άρνησης του Γιώργου Λιάγκα.

PeopleTV ΈθνοςΕΘΝΟΣ της Κυριακής