Ελλάδα|25.09.2019 13:52

Φθιώτιδα: Του έδωσαν άδεια από τις φυλακές Δομοκού και έκανε ληστείες

Newsroom

Οι φυλακές Δομοκού έδωσαν άδεια σε αλλοδαπό κρατούμενο που είχε καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξης για ληστείες και άλλα σοβαρά αδικήματα, μόνο που εκείνος αξιοποίησε την άδειά του κάνοντας εκείνο που γνωρίζει καλύτερα...

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η άδεια δόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά ο κρατούμενος δεν επέστρεψε ποτέ και συνέχισε να κάνει αυτό που ήξερε καλά, δηλαδή να πραγματοποιεί ληστείες. 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν τρεις ληστείες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 24-02 έως 06-06-2019, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ανωτέρω υποθέσεων και κατάλληλη συλλογή και συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 35χρονου Αλβανού κακοποιού. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει τον περασμένο Φεβρουάριο, εξέτιε ποινή κάθειρξης 27 ετών, 3 μηνών και 6 ημερών, για συναφή αδικήματα.

Πηγή: lamiareport.gr 

Φθιώτιδαληστείεςφυλακήάδεια