Ελλάδα|25.09.2019 20:03

KAT: Με γεννήτριες λειτουργεί το νοσοκομείο - Ταλαιπωρία για τους ασθενείς (vid)

Newsroom

Με γεννήτριες λειτουργεί το ΚΑΤ από τα ξημερώματα, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότησή του. Αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς, πολλές από τις εξετάσεις να μη γίνονται, ενώ ζήτημα προέκυψε και με την αποχέτευση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, από τις 12 τα ξημερώματα υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση και ολόκληρο το νοσοκομείο λειτουργεί με γεννήτριες. Πολλά είναι τα προβλήματα για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους, αφού δεν μπορούν να γίνουν αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες. Συγχρόνως λειτουργεί μόνο ένα μηχάνημα για ακτινογραφίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ουρές και ασθενείς, με τους συγγενείς τους να περιμένουν στο σκοτάδι για να εξυπηρετηθούν. 

Τα χειρουργεία διεξάγονται κανονικά μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν λειτουργούν οι κλίβανοι αποστείρωσης, με κίνδυνο σε επόμενα χειρουργεία να υπάρξει πρόβλημα αφού δεν θα υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία. Μάλιστα, δεν λειτουργούν και όλοι οι ανελκυστήρες, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και πρόβλημα με την αποχέτευση, γιατί είχαν σπάσει κάποιοι σωλήνες. Ωστόσο, είναι ένα θέμα που έχει ήδη λυθεί.

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του OPEN:

γεννήτριανοσοκομείοΚΑΤ