Ελλάδα|26.09.2019 22:47
Νέος Κόσμος: Βρέθηκε πτώμα σε υπαίθριο πάρκινγκ
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Κόσμο καθώς βρέθηκε πτώμα αγνώστων στοιχείων σε υπαίθριο πάρκινγκ στην συμβολή των οδών Σφιγγός και Φανοστένους.
Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία όταν διαπίστωσαν πως ένας άνδρας βρίσκεται πεσμένος στο υπαίθριο πάρκινγκ, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από το ΕΚΑΒ και τον αξιωματικό της ασφάλειας που βρίσκεται στο σημείο, ήταν νεκρός.
Το πτώμα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
- Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
- Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
- Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών