Καιρός: Τελευταίο καλοκαιρινό τριήμερο κι από βδομάδα κρύο! (vid)
NewsroomΚαλός καιρός, ελαφρύ βοριαδάκι και μπόλικος ήλιος για να μας αποχαιρετήσει η καλοκαιρία και να δώσει σιγά σιγά τη θέση της σε πιο χειμερινές καταστάσεις από τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.
Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί σε ηπειρωτικά και στα νησιά μας δίνοντας την ευκαιρία για τα τελευταία μπάνια μιας και οι θάλασσες είναι ακόμη αρκετά ζεστές παρά το βοριαδάκι που θα συνεχίσει να επιμένει με έμφαση τα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου με εντάσεις κοντά στα 5 με 6 μποφόρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υδράργυρος αργά το μεσημέρι θα προσεγγίζει στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου συνθήκες που θυμίζουν περισσότερο αρχές Σεπτέμβρη παρά τέλη.
Το ίδιο καλός θα είναι ο καιρός και το σαββατοκύριακο κι έτσι θα μπει και η επόμενη εβδομάδα.
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη
- Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
- Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
- Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
- Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση