Ελλάδα|27.09.2019 16:36
Ανατροπή λέμβου στις Οινούσσες: Νεκροί ένας 4χρονος και ένα βρέφος
NewsroomΣε εξέλιξη είναι επιχείρηση διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή, βόρεια από τις Οιννούσες, έπειτα από ανατροπή λέμβου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανασύρθηκαν νεκρά ένα βρέφος και ένας 4χρονος. Έως τώρα έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρεις γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο.
Στο σημείο του συμβάντος έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και αεροσκάφος της Frontex, τα οποία συμμετέχουν στις έρευνες διάσωσης.
Διαβάστε ακόμη
- «Φύλλο και φτερό» οι πολεοδομίες της χώρας για ξέπλυμα: Μεγάλη έρευνα σε φορολογικές δηλώσεις και περιουσιακά στοιχεία
- Σοβαρή καταγγελία: Ελεγκτής της ΣΤΑΣΥ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει πρόστιμο
- Οργή: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο οικογένειας που πανηγύριζε το πρωτάθλημα των Knicks
- Ιστορική ημέρα: Συμπληρώθηκε το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα μετά από 220 χρόνια