Ελλάδα|27.09.2019 15:55
Νεκρή γυναίκα σε ΙΧ στο λιμάνι του Πειραιά - Συνελήφθη ο συνεπιβάτης
NewsroomΧωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε στο λιμάνι Πειραιά, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή (27/9) από άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 47χρονη γυναίκα. Η θανούσα αναγνωρίστηκε από 50χρονο άνδρα που βρίσκονταν μαζί της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Ακολούθως συνελήφθη ο 50χρονος άνδρας διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ΙΧ εντοπίστηκαν χάπια τα οποία εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς