Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο στις 28 Νοεμβρίου
NewsroomΤαλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, καθώς ακινητοποιούνται Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.
Ειδικότερα, οι γραμμές 1,2 και 3 του μετρό δε θα λειτουργούν όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Σημειώνεται ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.
Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία