ΗΣΑΠ: Διακοπή δρομολογίων από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά λόγω πεσμένου δέντρου
NewsroomΜε προβλήματα ξεκινά η εβδομάδα για όσους χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από τους σταθμούς Κηφισιά μέχρι Ειρήνη. Τα δρομολόγια έχουν διακοπεί λόγω πτώσης δέντρου, το βράδυ της Κυριακής, σε βαγόνι στο οποίο δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το ατύχημα συνέβη στο τελευταίο δρομολόγιο του τρένου προς Κηφισιά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΗΣΑΠ το δέντρο έπεσε λόγω του αέρα στο πρώτο βαγόνι του συρμού με αποτέλεσμα το βαγόνι να εκτροχιαστεί. Στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση αποκατάστασης του προβλήματος το οποίο, για την ώρα, παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.
Ο ΗΣΑΠ ενημερώνει, επίσης, ότι έχει δρομολογήσει λεωφορεία από τον σταθμό Ειρήνη τα οποία εκτελούν δρομολόγια προς Κηφισιά με ενδιάμεση στάση τον σταθμό Νερατζιώτισσα.
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν