Ελλάδα|30.09.2019 20:41
Συνομιλία - «φωτιά» διακινητή με πρόσφυγα για να φτάσει στην Ελλάδα (vid)
NewsroomΚυκλώματα με παρακλάδια σε όλη την Ευρώπη οργανώνουν ανάλογα με την «ταρίφα» παράνομες διαδρομές προς τη χώρα μας με φουσκωτά, ιστιοφόρα ακόμη και αεροπλάνα. Τούρκος διακινητής μίλησε στο ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πώς δρουν τα κυκλώματα.
Τα τηλέφωνα των διακινητών στην Τουρκία κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα. Μάλιστα, στη γειτονική χώρα πλατεία έχει «μετονομαστεί» σε πλατεία διακινητών. Εκεί πηγαίνουν όσοι θέλουν να πληρώσουν για να φτάσουν στην Ελλάδα με όποιο μέσο μπορούν να πληρώσουν. Πρόσφυγας που έφτασε στην Αθήνα μιλά με διακινητή στην Τουρκία και του ζητεί να κανονίσει να φτάσει στην Ελλάδα μια οικογένεια με παιδιά. Οι διάλογοι του πρόσφυγα με τον διακινητή συγκλονίζουν.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί οι Ιταλοί στο πανευρωπαϊκό του στίβου αγωνίστηκαν με κορδέλα πένθους – Γνώριζαν ποιου σπουδαίου τη μνήμη τιμούσαν;
- Η Άγκυρα ανοίγει ξανά όλα τα μέτωπα: Τα «ήρεμα νερά» τελειώνουν και η Αθήνα αναζητά απάντηση
- Καύσωνας διαρκείας σε όλη την Ελλάδα: Έως 42°C η θερμοκρασία - Πότε κορυφώνεται η ζέστη, ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Αποτροπιασμός στα Καλάβρυτα: Πυροβόλησαν σκύλο με καραμπίνα μέσα σε αυλή σπιτιού - Βρέθηκαν 45 σκάγια στο σώμα του