Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
NewsroomΠαραμένει άστατος ο καιρός και την Παρασκευή (4/10). Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα έχουν μία τάση μετατόπισης ανατολικότερα και προς τα βορειοανατολικά κι έτσι θα πλήξουν μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.
Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας θα είναι εκτός από τη βροχή και οι ισχυροί νοτιάδες στα πελάγη, που θα πνέουν με εντάσεις 6 και τοπικά 7 μποφόρ, τόσο στο Ιόνιο, όσο και μέσα στο Αιγαίο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 27 με 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι.
Στην Αττική, θα έχουμε νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες, ενώ θα πνέουν νοτιάδες 5-6 μποφόρ κι ο υδράργυρος θα δείξει έως 26-27 βαθμούς αργά το μεσημέρι.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, όπου κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας από αργά το απόγευμα, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει έως 18 βαθμούς Κελσίου.
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του