Ελλάδα|04.10.2019 14:44
Κεφαλονιά: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Αγία Ευφημία (vid+pics)
NewsroomΗ κακοκαιρία που πλήττει από χθες τη Δυτική Ελλάδα πέρασε πάνω κι από την Κεφαλονιά και δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Ποτάμι λάσπης έχει σκεπάσει τους τους κεντρικούς δρόμους στην Αγία Ευφημία με τους κατοίκους να προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
Όπως ανέφερε στο kefaloniapress.gr ο δήμαρχος Σάμης Μάκης Μονιάς η κατάσταση είναι χειρότερη από αυτή που προκάλεσε η καταιγίδα της προηγούμενης εβδομάδας.
«Ευτυχώς δεν είχαμε καταστροφές σε σπίτια και δεν έχει τραυματιστεί η εγκλωβιστεί κανείς» επισήμανε ο δήμαρχος.
Διαβάστε ακόμη
- Ειρωνείες Τραμπ στους Ευρωπαίους για τα Στενά του Ορμούζ: «Για 40 χρόνια σας προστατεύουμε και δεν θέλετε να εμπλακείτε;»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Κλεομένης που δολοφονήθηκε κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν 4 χρόνια
- Το Grand Canyon του Ατλαντικού: Επιστήμονες έχουν απάντηση για το σύμπλεγμα 500χλμ. στον βυθό του ωκεανού