Ελλάδα|04.10.2019 11:51

Λάρισα: Έκρυβε έξι κιλά ηρωίνης στον αερόσακο του αυτοκινήτου του

Newsroom

Ειδική ηλεκτρονική κρύπτη μέσα στον αερόσακο του αυτοκινήτου είχε φτιάξει ο έμπορος ναρκωτικών αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα, όταν ο αστυνομικός σκύλος της δίωξης ανακάλυψε μέσα στον αερόσακο τα ναρκωτικά.

Συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 12 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε πεπιεσμένη μορφή, συνολικού βάρους 6 κιλών και 218,5 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε στερεά μορφή, βάρους 201,4 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, δύο πιστόλια των 9mm, πέντε φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Επιπλέον, στην κονσόλα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 30χρονος είχε φτιάξει ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική κρύπτη στον αερόσακο του συνοδηγού, η οποία άνοιγε με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αντιστροφή μέτρηση για τη δράση του έμπορου ναρκωτικών ξεκίνησε από τα διόδια της Πελασγίας, όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εντόπισαν τον 30χρονο Αλβανό και τον ακολούθησαν μέχρι να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν στη Λάρισα.

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, η οποία και συγχαίρει όσους συμμετείχαν στην συγκεκριμένη επιτυχία. 

Πηγή: lamiareport.gr 

σύλληψηηρωίνηΛάρισα