Ελλάδα|04.10.2019 19:07

Κρήτη: Ισχυροί νοτιάδες παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμά τους

Newsroom

Ισχυροί νοτιάδες σαρώνουν απ’ άκρη σ’ άκρη την Κρήτη από την Πέμπτη (3/10), ωστόσο την Παρασκευή ενισχύθηκαν σημαντικά με αποτέλεσμα να φτάνουν κατά τόπους και τα 8 Μποφόρ.

Σε πολλές περιοχές στην Κρήτη έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, καθώς αντικείμενα, κλαδιά από δένδρα, ακόμα και κάδοι, μεταφέρονται στο οδόστρωμα και αιφνίδια μπροστά στα οχήματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr, από το οδικό δίκτυο Χερσονήσου - Ηρακλείου. 

Κλαδιά στη μέση του οδοστρώματος και οδηγοί να έχουν σταματήσει στην άκρη τα οχήματά τους.

Μάλιστα οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, διακινδύνευσε και κατέβηκε από το όχημά του, ώστε να πάει να μετακινήσει το κλαδί που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Πολλά τα προβλήματα από το πρωί και στα Χανιά, καθώς στις Βρύσες ένα δέντρο έπεσε το πρωί πάνω σε στύλο της ΔΕΗ, ενώ στη Γεωργιούπολη Καβρού, είχε διακοπή ρεύματος.

Πυλώνας φωτισμού, μάλιστα «έκοψε» εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων στο ανοιχτό κολυμβητήριο στα Χανιά, καθώς δεν άντεξε στο σημείο όπου είναι οι προβολείς «λύγισε» από την μανία των ανέμων.

Κρήτηάνεμοικαιρός