Ελλάδα|24.11.2018 12:59
Νύχτα τρόμου στο Πλωμάρι: Κατολίσθηση διέλυσε σπίτια (pics & vid)
NewsroomΆγιο είχαν οι κάτοικοι σε χωριό της Λέσβου όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε κατολίσθηση και καταπλακώθηκαν σπίτια και στάνες της περιοχής.
Όπως αναφέρει το plomarinews.gr μεγάλοι βράχοι έπεσαν από τους πρόποδες του λόφου του Προφήτη Ηλία με αποτέλεσμα να προξενηθούν, ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές, σε σπίτια, σε ένα στάβλο και σε ένα μηχανάκι. Οι κάτοικοι του χωριού τρόμαξαν και βγήκαν αμέσως έξω, η κατάσταση θύμιζε σεισμό και πολλοί απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους.
Στο σημείο βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Αρμενάκας καθώς και μηχανικοί του Δήμου για αυτοψία.
Το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα