ΕΛ.ΑΣ: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που επιτέθηκε στα ΜΑΤ στην πορεία του ΠΑΜΕ
NewsroomΟπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου σε πορεία του ΠΑΜΕ προς την Πρεσβεία των Η.Π.Α. ομάδα διαδηλωτών έριξε μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν.
Σε συμπλοκή με τη διμοιρία της ΥΑΤ που είχε διατεθεί στο χώρο, ομάδα περίπου 50 ατόμων με αντιασφυξιογόνες μάσκες και στειλιάρια επιτέθηκε με σφοδρότητα και αδικαιολόγητη βία κατά των αστυνομικών, οι οποίοι επιχείρησαν να τους απωθήσουν κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
Από την συμπλοκή τραυματίσθηκαν (5) αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν με ελαφρά τραύματα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.
Για τα γεγονότα σχηματίσθηκε δικογραφία και οι έρευνες αναγνώρισης συνεχίζονται. Έχει ήδη γίνει αναγνώριση ενός ατόμου, το οποίο επιτέθηκε με ιδιάζουσα βία κατά αστυνομικού».
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση