Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Υποχωρεί η κακοκαιρία
NewsroomΒροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε σήμερα Τρίτη, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και ο καιρός από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και στα νότια πρόσκαιρα νοτιοδυτικοί 4 με 6, τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και νωρίς το πρωί στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα σταματήσουν.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε