Ελλάδα|24.11.2018 19:40

Ξεκλήρισαν οικογένεια ομογενούς και έκαψαν το σπίτι τους στο Νιου Τζέρσεϊ

Newsroom

Νεκρή είναι η ελληνικής καταγωγής, Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), η οποία δολοφονήθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, στην έπαυλη τους στο Νιου Τζέρσεϊ, την περασμένη Τετάρτη. Το σπίτι κάηκε κι έτσι πήγαν σε αυτό οι αρχές. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η οικογένεια δολοφονήθηκε πριν το σπίτι παραδοθεί στις φλόγες. «Εκτιμούμε ότι αυτή η οικογένεια, με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκε», δήλωσε ο εισαγγελέας της Monmouth County, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της 5ης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην 3 τάξη στο Conover Road Elementary School.

Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού, εκτός από αυτήν του Κιθ Κανέιρο, που ήταν εκτός της έπαυλης και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Στο στόχαστρο των Αρχών για τις δολοφονίες βρίσκεται ο αδερφός του συζύγου, Πολ Κανέιρο. Κι αυτό, διότι συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από 8 ώρες αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την έπαυλη του αδερφού του, 80 μίλια μακριά.

Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να αρνηθεί ότι ο Πολ Κανέιρο είναι ύποπτος για τους θανάτους.

δολοφονία οικογένεια ομογενούς