Ελλάδα|09.10.2019 13:02

Έβρος: Διακινητές μεταναστών τα χάλασαν στη μοιρασιά και αλληλοσκοτώθηκαν

Newsroom

Στη… μοιρασιά των χρημάτων τα χάλασαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών που προωθούσε παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή και να χάσουν τη ζωή τους δύο από τα μέλη της οργάνωσης.

Η ανθρωποκτονία, η οποία εξιχνιάσθηκε από την Αστυνομία, είχε σημειωθεί πριν από σχεδόν δύο χρόνια, στην περιοχή Πόταμος Έβρου, έναν εγκαταλελειμμένο μικρό οικισμό λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Αλεξανδρούπολης. Δράστες είναι ένας 30χρονος από το Μπαγκλαντές και ένας 32χρονος από το Πακιστάν.

Τα θύματα είναι από το Αφγανιστάν, ηλικίας 28 και 32 ετών, και εντοπίστηκαν στις 24 Μαρτίου 2018 σε ένα κτίριο της περιοχής, σε προχωρημένη σήψη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το έγκλημα σημειώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2017.

Τα θύματα ήταν σκεπασμένα με κουβέρτες και έφεραν τραύματα από μαχαίρι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Με την εξιχνίαση της υπόθεσης ο 32χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ ο 30χρονος βρίσκεται ήδη στη φυλακή για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.  

μετανάστεςΈβροςδιακινητές