Ελλάδα|11.10.2019 12:20

InStyle, Batman, People και TV Εθνος με το Έθνος της Κυριακής (13/10)

Newsroom

O μεγαλύτερος εχθρός του Μπάτμαν επιστρέφει για μια τελευταία παράσταση. Αλλά αυτή τη φορά ούτε καν ο Τζόκερ δεν γελά. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, ο Σκοτεινός Ιππότης απέτυχε να ανταποκριθεί στα σατανικά σχέδια του Τζόκερ, οπότε τώρα ο εγκληματίας είναι «θανάσιμα» σοβαρός. Τα παιχνίδια τέλειωσαν, και για την τελική τους αναμέτρηση ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος δεν θα σκηνοθετήσει κωμωδία...

Η ομάδα των SCOTT SNYDER και GREG CAPULLO#1 στη λίστα των best sellers των New York Times, δημιουργούν την απόλυτη σύγκρουση μεταξύ του μεγαλύτερου ήρωα και του πιο απρόβλεπτου εγκληματία: το ENDGAME – και δεν είναι υπόθεση για γέλια. Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών 35-36 από το Batman-Endgame.

Εγραψαν γι αυτό:

  • «Η μεγαλύτερη ιστορία των Scott Snyder και Greg Capullo όσον αφορά το καστ και την έκταση, η οποία σχεδιάστηκε για να γιορτάσει την 75η επέτειο του ήρωα» - USA TODAY
  • «Οι Scott Snyder και Greg Capullo έχουν κάνει θαύματα με το BATMAN… κι εκεί που νόμιζες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο ή καλύτερο, να το ENDGAME» - TECH TIMES
  • «Το ENDGAME, όπως και ολόκληρο το run του Batman, είναι μια ιστορία που απλώς δεν πρέπει να χάσεις… τα θέματα του Snyder είναι τολμηρά δηλωμένα και πάλι με σκοπό να εμπλουτίσουν τον μύθο του ήρωα» - IGN
  • «Γιατί καταρρέει το Γκόθαμ; ρωτάτε. Λοιπόν, αυτό είναι κυρίως λόγω του ότι ο συγγραφέας του BATMAN Scott Snyder βάζει την πόλη να περνά τα πάνδεινα ξανά και ξανά με εξαιρετικές ιστορίες όπως το COURT OF OWLS, το O ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τώρα το ENDGAME» - NERDIST
  • «Αυτή η ιστορία αποδείχτηκε φόρος τιμής για τους πιο διάσημους αντίπαλους στην ιστορία των κόμικς» - BLOODY DISGUSTING

InStyle Νοεμβρίου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφίζεται µε τα πιο ωραία δερµάτινα σύνολα της σεζόν και µας διηγείται την ιστορία της, αφήνοντας στο τέλος πολλά αποσιωπητικά.

Best Beauty Buys: Οι νικητές των φετινών βραβείων (όπως ψηφίστηκαν από κορυφαίους επαγγελµατίες του χώρου της οµορφιάς) περιλαµβάνουν σταθερές αξίες αλλά και νέα best sellers.

Κατρίνα Τσάνταλη: Η πολυπράγµων και ευαισθητοποιηµένη επιχειρηµατίας και συγγραφέας παιδικων βιβλιων φωτογραφίζεται για το Instyle και µιλάει για όλα εκείνα που έπλασαν την προσωπικότητά της

Φαίη Ξυλά: Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε φορώντας την τάση της σεζόν που επαναφέρει στο προσκήνιο τη δεκαετία του ’70 και το καθωσπρέπει στιλ, ενώ µας µίλησε για τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για την υποκριτική, την οικογένεια, τη νέα γενιά και τις μεγάλες του αγάπες.

Ιώβη Φραγκάτου: Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα πιο κομψά χειμερινά looks σαν Ελληνίδα Reese Witherspoon –πόσο καταπληκτική η ομοιότητα!– και μας μιλάει για την καριέρα της και για τον νέο της ρόλο στη θεατρική παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες του Χένρικ Ίψεν.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Μελίνα Ασλανίδου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για το Χ Factor στο Οpen, τη συνεργασία της με τους άλλους κριτές και την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, εξηγεί πως καθόρισαν τα «όχι» της καλλιτεχνική της καριέρα και αποκαλύπτει πως λειτουργεί στις συνεργασίες της.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο «Κερέμ» του Κόκκινου Ποταμιού» μας συστήνεται και δηλώνει ότι αποτελεί «σχολείο» γι’ αυτόν η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Το κόκκινο Ποτάμι: Καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχώς της σειράς μετά την μετακόμιση του Μίλτου στο Παρίσι.

Άγριες Μέλισσες: Η είσοδος της Κάτιας Δανδουλάκη στη σειρά, το προφίλ του Γιάννη Κακουράκη και του Αναστάση Ροϊλού που υποδύονται τους γιους του Σεβαστού και ραγδαίες ανατροπές με τον Δούκα να διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι και την Ελένη να αγωνιά για την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού!

Κώστας Φαλελάκης: Η επιστροφή του στην tv με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα», οι απώλειες που τον σημάδεψαν και οι φίλοι που του στάθηκαν στα δύσκολα.

Προσεχώς στα σίριαλ: Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Ηλιάνα στις «8 λέξεις», βρίσκεται το καμένο αυτοκίνητο της Αννας στο «Ερωτας μετά».

Συνέντευξη «Αρζού»: Ποια είναι η πραγματική της σχέση με την μικρή «Ελίφ» πίσω από τις κάμερες.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές με λάχανο, συμβουλές για σωστό μασάζ στο πρόσωπο και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.  

Στο People που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Φώτης Σεργουλόπουλος: Λίγο πριν από την επιστροφή του στον Alpha, ο παρουσιαστής μιλάει για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, το μιούζικαλ στο οποίο θα συμμετάσχει, την απώλεια της αγαπημένης του ανιψιάς, αλλά και για την σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου, μια σχέση που σχολιάστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Ελένη Καστάνη: Η ηθοποιός, παραδέχεται τις αδυναμίες της, περιγράφει αυτό που βίωσε όταν έφυγε ο γιός της από το σπίτι, ενώ εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από την παράσταση Μαρία Πενταγιώτισσα. 

Γιάννης Μπέζος: Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί νιώθει την ανάγκη να υπερασπίζεται την καλή τηλεόραση, τους λόγους που συγκρούστηκε έντονα στο παρελθόν με καναλάρχες ενώ χαρακτηρίζει «επαγγελματίες γκρινιάρηδες» τους επικριτές του.

Γιάννα Τερζή: Το People βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου της video clip και συνάντησε την τραγουδίστρια, η οποία μίλησε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά και το νέο της τραγούδι που κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες views στο youtube από τις πρώτες μέρες που ανέβηκε στο διαδίκτυο

Joker: Λίγες μέρες ύστερα από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η ταινία μετρά εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, αλλά και ποικίλα σχόλια από θαυμαστές, επικριτές και πολέμιους του πιο αμφιλεγόμενου κινηματογραφικού χαρακτήρα. Τελικά, τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο του ήρωα;

Adele: Έχοντας αφήσει οριστικά πίσω την δυσάρεστη περίοδο του διαζυγίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια προχωράει μπροστά, φροντίζει τον εαυτό της περισσότερο από ποτέ, αφιερώνει χρόνο στο γιό της, τους φίλους της και είναι έτοιμη να επιστρέψει με στη δισκογραφία.

PeopleEndgameΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςBatmanInStyle