Ελλάδα|24.11.2018 22:40

Τι κατασχέθηκε από την συμπλοκή στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Newsroom

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη (22/11) ανάμεσα σε Ελληνες αστυνομικούς και Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών.

Αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής ήταν να πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών ένας έμπορος ναρκωτικών, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Οι Έλληνες αστυνομικοί και συνοριοφύλακες, που περιπολούσαν στην περιοχή, περίπου 20 χιλιόμετρα από την συνοριογραμμή Ελλάδας – Αλβανίας, εντόπισαν στις έξι παρά δέκα το απόγευμα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε δασική περιοχή και πλησιάζοντας στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με τέσσερις αδίστακτους και οπλισμένους Αλβανούς οι οποίοι τους προσέγγισαν ανά δύο από δεξιά και αριστερά, ρωτώντας ποιοι είναι και τι θέλουν, ενώ άλλο ένα ή δύο άτομα κατόπτευαν τον χώρο από κάποιο κοντινό ύψωμα.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ 

Οι αστυνομικοί βρήκαν κάλυψη και ανταπέδωσαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια πραγματική μάχη μεταξύ των δύο πλευρών. Ένας από τους Αλβανούς έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν προς το δάσος και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν αλλά και τα καλάσνικοφ από τα οποία δέχτηκαν οι Έλληνες αστυνομικοί τα πυρά.

αστυνομίαναρκωτικάπυροβολισμοί