Ελλάδα|24.11.2018 20:30

ΗΠΑ: Πέπλο μυστηρίου με τη δολοφονία οικογένειας ομογενούς (vid)

Newsroom

Μια τετραμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε στο Κολτς Ντεκ του Νιου Τζέρσι. Ο λόγος για την 45χρονη Ελληνίδα ομογενή Τζένιφερ Γκαρίδη Γκανέιρο, ο 51χρονος σύζυγός της Κιθ και τα δύο τους παιδιά. Το σπίτι της οικογένειας τυλίχθηκε στις φλόγες και όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο - είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από γείτονες της οικογένειας- βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η μητέρα και τα δύο παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού και έφερε τραύματα από πυροβολισμό.

«Και οι τέσσερις είναι θύματα μιας βίαιης δολοφονίας πριν μπει η φωτιά», δήλωσε ο εισαγγελέας Κρίστοφερ Γκαμιτσιόνι. Ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία θεωρείται ο αδερφός του Πίτ Κανέιρο, Πολ. Ο 50χρονος έχει συλληφθεί επειδή έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, λίγες ώρες πριν τυλιχθεί στις φλόγες το σπίτι της άτυχης οικογένειας.

Τι εξετάζει η αστυνομία

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 50χρονος να είναι ο δολοφόνος. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω πως ο αδερφός θεωρείται ύποπτος. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως εξετάζουμε τα ενδεχόμενα τα δύο συμβάντα να συνδέονται». 

Δείτε το βίντεο

δολοφονίαΜαιάμιΗΠΑ